onsdag 17 december 2014

Fikatips: Pepparkakssticks med ädelostdip.


Godkväll allihop.


Har ni en pepparkaksdeg över?
Isåfall borde ni verkligen prova att göra så kallade "pepparkakspinnar",
Själv så körde jag varianten där jag köpte färdig pepparkakasdeg,
rullade dem till "sticks" och gräddade i ugnen i 220 grader i ca 6 minuter.
Ungefär hälften av dem rullade jag även i sesamfrön.
En ädelostdipsås att doppa pinnarna i gör du enkelt 
genom att blanda lite ädelost på tub med någon sked creme fraiche
 och voilá du har gjort dig en plättlätt fika/dessert/förrätt:)










Ovanför matbordet har det kommit upp några pompoms, honeycombs och ballonger.
Ikväll ska jag komplettera med något fint som kom med posten idag (tack mamsen!).















 








Trevlig kväll allihop.

Här ska några julklappar slås in, te kokas 
och en bit choklad letas upp;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar